Team

Monica van der Vliet

Opleidingen

  • 1976 Oefentherapeut Mensendieck (Mensendieck Opleidings Instituut Amsterdam)
  • 1994 Therapeutic Touch (Van Praag Instituut Utrecht)
  • 1999 Bedrijfsoefentherapie (Vrije Universiteit, faculteit Bewegingswetenschappen)
  • 2006 Cyriax, orthopedische geneeskunde (Hogeschool Utrecht)

Lees meer: Cursussen, symposia en werkervaring Monica

Wilma Meijer

Als diëtist heb ik een eigen praktijk in Woudenberg. Ik  ben lid van het ParkinsonNet. Ik behandel cliënten met Parkinson in de regio Utrecht Zuid West en Utrecht Zuid Oost. In Zeist werk ik nauw samen met de Praktijk voor Oefentherapie "Nijenheim" met name door het ParkinsonNet. 

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website www.dietistwoudenberg.nl. Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op mijn mobiele nummer 06-44029968.


Esther Warnaar

Therese van Gelder

Esther Warnaar en Therese van Gelder

Wij zijn Esther Warnaar en Therese van Gelder en we hebben een vrijgevestigde ergotherapie praktijk voor Zeist en omliggende gemeentes.

Onze praktijk richt zich op volwassen en ouderen. We zijn kwaliteitsgeregistreerde ergotherapeuten met veel ervaring in het behandelen van alle ergotherapeutische vragen. Daarnaast hebben we specifieke opleidingen en werkervaring op het gebied van het verbeteren van de balans tussen belasting en belastbaarheid, ondersteuning bij WMO aanvragen, behandelen van sensorische integratieproblemen, visusproblematiek en jobcoaching.

Cliënten kunnen ons rechtstreeks benaderen (Direct Toegankelijke Ergotherapie) of middels een verwijzing van een (huis)arts.

Voor het maken van een afspraak kunt u ons dagelijks bereiken op ons mobiele nummer 06-13643018.

www.ergotherapiezeist.com